Állapot frissítés. - 2020. 12.18

Avatar
Paladin810
Főadmin
Hozzászólások: 27
Csatlakozott: 2020.11.13. 18:17
Tisztelet: 1

Állapot frissítés. - 2020. 12.18

Hozzászólás Szerző: Paladin810 »

- Szerver szabályzattal kapcsolatos változás(Lásd lent) -

- A lent feltüntetett szabályzat a mai napon éjféltől lép életbe!

5.2 - Chernaruson a hivatalos nyelv az orosz ezért az egyszerűség kedvéért minden ami magyarul hangzik el az egy RP szituációban orosznak számít.
Ha a karaktered valamilyen speciális nyelven beszél (spanyol, francia, japán, perzsa... stb.)(kivéve ha tényleg beszéled a nyelvet) azt írásba jelölni kell például: (norvég): Jónapot kívánok.
Mivel a hivatalos nyelv az orosz ezért a magyarra is az előző mód vonatkozik.

5.3 - A karakter történetedtől függ a karaktered tudása és viselkedése. (Ha például szakács vagy akkor ne szaladgálj titkos katonai bázisról a másik titkos katonai bázisra, és ne high-tec katonai felszereléssel rohangálj.)

6. - Frakciók (jóváhagyott csoport)

6.1 - Egy frakció létrehozásához minimum három ember és admin jóváhagyás szükséges.

6.2 - Frakció bázis
A frakció bázisát attól függően lehet kijelölni hogy milyen karakter történettel rendelkeznek a tagok. (orvosok és vadászok csoportja nem foglalhat el katonai támaszpontokat)
A frakció bázisát kiemelt loottal rendelkező épületek vagy épület komplexumok környékére belehet építeni ha az adminok jóváhagyják.
A frakció bázis területe maximum akkora lehet amekkorát kettő zászlórúd (flag pole) le tud fedni. (2x60m)

6.3 - A frakció bázist csak event formájában lehet megtámadni

6.4 - A frakció területe a bázistól számított három kilométerre terjed ki

6.5 - A frakció tagjai a területükön belül azt és úgy állítanak meg ahogy akarnak, és kizsákmányolhatják őket. (Megölni továbbra sem szabad! de leadhatnak figyelmeztető lövéseket, amire ha nem reagál a játékos/fegyvert ránt abban az esetben ölhetik meg)
De ezzel a kirabolt játékos/játékosok megszerzik az ,,Önvédelmi jogot,,.

7. - Raid (táborok megtámadása)

7.1 - Megtámadhatóak olyan bázisok amiknek a védői száma nem haladja meg a támadók számát (ezáltal az offline raid engedélyezett)
(mivel a valóságban sem támadnál meg egyedül egy olyan bázist amit tízen védenek.)

7.2 - A bázisra való bejutást csak is a játékos által épített falak, kapuk lebontásával lehet megtenni. Abban az esetben ha a fal még hiányos abban az esetben megkerülhető
(ha a bázis fal része egy nem játékos által épített kerítés amin át tudsz mászni az nem engedélyezett, eltiltással járhat. Ha a fal alatt átlehet kúszni az nem számít.)

7. - Frakció bázisok továbbra sem támadhatóak meg!
Válasz küldése